Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Grom izazvao požar na Trapitu, brzom intervencijom župskog DVD-a spriječeno širenje vatre (FOTO)

Uslijed grmljavinskog nevremena danas popodne oko 15 sati izbio je požar na Trapitu iznad Kupara. Brzom intervencijom DVD-a Župa dubrovačka spriječeno je širenje vatre, te je požar brzo stavljen pod kontrolu.

Dojava o požaru je bila u 15:07 sati, župski DVD na intervenciju izlazi s 13 vatrogasaca i 4 vozila. Vatru je lokalizirana u 16:00, a požar izgašen u 16:30. Izgorjelo je 500 metara kvadratnih niskog raslinja.

U isto vrijeme stigla je dojava o požaru u Platu, pa župski vatrogasci traže pomoć od susjednih postrojbi. Županijski zapovjednik na taj požar upućuje JVP Konavle koja intervenira s dva vozila i šest vatrogasaca, ali po dolasku na teren nisu našli požar (vjerojatno se vatra uz pomoć kiše i mokrog terena sama izgasila).


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/crna_kronika/pozar_trapit{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn