Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Rezultati 24-satnog nadzora brzine - 122 prekršaja zbog prekoračenja brzine

Obzirom da je brzina najčešći uzrok prometnih nesreća, često onih s najtežim posljedicama, od 18. travnja do 19. travnja, 24 sata u kontinuitetu na području cijele republike Hrvatske, pa tako i na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provedena je akcija pojačanog nadzora prometa.
Na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ukupno su kontrolirana 403 vozila na 52 lokacije. Utvrđena su 182  prekršaja od kojih  122   zbog prekoračenja brzine. Najveća brzina kretanja vozila od 97 km/h izmjerena je u naseljenom mjestu Lozica gdje je dozvoljena brzina 50 km/h.

- Izdvajamo slučaj 21-godišnjaka koji je tijekom prometne kontrole zaustavljen u Korčuli kada je upravljao mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka iako mu je pravomoćnom presudom Općinskog suda u Dubrovniku izrečena sigurnosna mjera zabrane upravljanja svim kategorijama motornih vozila do kraja 2019. godine - navodi se u priopćenju Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Policija protiv 21-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu za počinjeno kazneno djelo neizvršavanja sudske odluke.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn