Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

U Austriji nestao Župljanin Marko Perkušić - prijatelji i obitelj mole za bilo kakvu informaciju

U ponedjeljak, 26. ožujka, u Austriji je nestao Župljanin Marko Perkušić s prebivalištem na adresi dr. Eduarda Miloslavića 16, koji se nalazilo na radu u Austriji u hotelu KU. Kako se navodi na stranici nestali.hr udaljio se iz hotela u kojem je radio gdje je dobio otkaz i s njim od 26.03. nije moguće stupiti u kontakt.

Mjesto nestanka je Sonnwendstrase 13d 1 6384 Waidring - Austrija. - Nakon sto je dobio otkaz , odlazi na večer tog 25tog. Sljedećeg dana se javio iz Salzburga porukama putem Vibera, u kojima spominje Salzburgerhof hotel. Pretpostavka je da je tu možda prenoćio , ali dokaza nema - navodi se na Facebooku u poruci kojim prijatelji mole za pomoć u potrazi za nestalim Markom.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn