Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Policija; "Nije postojala namjera otmice, već komunikacija s ciljem pomoći djetetu"

S obzirom na veliki interes medija u svezi događaja koji se u poslijepodnevnim satima u nedjelju, 11. ožujka dogodio na području Župe dubrovačke obavještavamo javnost da je policija odmah po zaprimanju dojave o mogućoj otmici djeteta poduzela nadležne provjere u cilju rasvjetljavanja okolnosti navedenog slučaja.

Navedenim provjerama utvrđeno je da je bijelo kombi vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka vlasništvo 42-godišnjaka i da u konkretnom slučaju nije postojala njegova namjera činjenja protupravnih radnji već se radilo o komunikaciji čiji je isključivi cilj bio pomoć djetetu da se brže doveze do mjesta stanovanja.

Koristimo priliku da naglasimo kako se na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, ali i cijele Republike Hrvatske, ne bilježe događaji otmice ili pokušaja otmice djece. U cilju sprječavanja širenja panike i nepotrebne uznemirenosti javnosti ovim putem apeliramo na roditelje da se u slučaju bilo kakvih sumnji u kažnjiva ponašanja na štetu njihove djece s punim povjerenjem obrate policiji koja će žurno poduzeti nadležne mjere i radnje kako bi se pomoglo njihovom djetetu, a u slučaju potrebe zatražiti i pomoć medija - navodi se u priopćenju PU Dubrovačko neretvanske.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn