Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tijekom akcije pojačanog nadzora brzine kretanja sankcionirano 144 vozača

Tijekom akcije pojačanog nadzora brzine kretanja vozila koja je kontinuirano trajala od 6 sati ujutro jučer, 23. do 6 sati jutros, 24. studenoga policijski službenici prometne policije na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zbog nepropisne ili neprilagođene brzine kretanja prekršajno su sankcionirali 144 vozača.

Akcija je provedena na ukupno 83 lokacije na kojima je kontrolirano ukupno 351 vozilo, a u provedbu akcije bio je uključen maksimalno raspoloživi broj djelatnika prometne policije koji su koristili sve raspoložive uređaje za nadzor brzine kretanja vozila. Najveća brzina kretanja vozila od 104 km/h izmjerena je na državnoj cesti D-8 u mjestu Baćina u Pločama. 

Provedbu akcije nadzora brzine kretanja vozila popratio je veći broj medija, a u pripremu akcije uključili su se i građani predlažući lokacije na kojima su smatrali da je potrebna veća prisutnost policije i nadzor brzine. Pristigli prijedlozi su uzeti u obzir te su odabrane lokacije pogodne za mjerenje brzine, a pristigli prijedlozi će se koristiti i kod sljedećih akcija. 
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska nastavlja s provođenjem preventivno-represivnih aktivnosti kojima je cilj smanjiti broj prometnih nesreća. Tako će se u noći sa subote na nedjelju 25./26. studenoga provesti akcija pojačanog nadzora alkoholiziranosti vozača.           


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn