Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Najava iz PU dubrovačko-neretvanske; Pojačani nadzor brzine tijekom 24 sata

Kako je već najavljeno, sutra 23. studenoga u 6 sati ujutro započinje 24-satni nadzor brzine koji će trajati do petka, 24. studenoga u 6 sati. Akcija se provodi temeljem plana TISPOL-a, mreže prometnih policija, u kojima će sudjelovati preko 25 država Europe. Naglasak akcije je na uključivanju javnosti, odnosno građana koji su putem medija bili pozvani dostaviti lokacije na kojima bi željeli da policija mjeri brzinu. Uključivanjem medija i građana želi se podići razina svijesti javnosti o brzini, kao vodećem uzroku prometnih nesreća s najtežim posljedicama te utjecati na vozače da se pridržavaju ograničenja brzine. Policija će u akciju uključiti maksimalni broj policijskih službenika te svu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata.

Cilj akcije nije samo represivno postupanje, odnosno kažnjavanje vozača, već aktivno uključivanje svih sudionika u prometu, javnosti i medija kako bi se stanje sigurnosti cestovnog prometa na području cijele države poboljšalo.

- Koristimo i ovu priliku da još jednom pozovemo sve sudionike u prometu da poštuju ograničenja brzine i na taj način zaštite sebe i ostale sudionike u prometu poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn