Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Rezultati 24-satnog nadzora; Kroz naseljeno mjesto u Župi vozio brzinom od 116 km/h

Kao što je i najavljeno u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj od 06,00 sati 18.10. do 06,00 sati 19.10.2017. godine proveden je 24-satni nadzor brzine kretanja vozila. Prilikom nadzora brzine korišteni su svi raspoloživi uređaji i nadzor se provodio na lokacijama gdje se najčešće događaju prometne nesreće, ali i prema prijedlozima građana gdje je to bilo moguće provesti. Pa tako u naseljenim mjestima, i van naseljenih mjesta, sveukupno su zabilježena 204 prekršaja, od čega 138 prekršaja zbog prekoračenja brzine. Najveća izmjerena brzina zabilježena je u Župi dubrovačkoj, kada je vozač u naseljenom mjestu gdje je ograničenje brzine regulirano na 60 km/h vozio brzinom od 116 km/h.

Očigledno je da je akcija imala pozitivan odjek u javnosti, budući da su u ranijim periodima zabilježene veće brzine kretanja, te da su se za vrijeme trajanja akcije dogodile dvije prometne nesreće u kojima uzrok nije bila brzina.

Policijska uprava će i dalje provoditi akcije nadzora brzine prema dostavljenim prijedlozima građana, kao i na lokacijama najčešćih mjesta događanja prometnih nesreća. Policijska uprava se ovom prilikom zahvaljuje građanima na njihovim prijedlozima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn