Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tjedno izvješće za promet - Zabilježene 24 prometne nesreće, ozlijeđeno 15 osoba

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježene su 24 prometne nesreće. Radi se o 11 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 13 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je jedna osoba teže, a 14 ih je  lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 620 represivnih mjera od kojih izdvajamo 245 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 45 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 127 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, 23 mjere zbog nepropisnog pretjecanja i 14 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn