Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tjedno izvješće za promet - 31 prometna nesreća, ozlijeđeno 18 osoba

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko - neretvanske zabilježena je 31 prometna nesreća. Radi se o 18 prometnih nesreća sa materijalnom štetom i 13 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je šest osoba zadobilo teže, a 12 lakše tjelesne ozljede.
 
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 764 represivnu mjeru, od kojih izdvajamo 332 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 78 zbog nepropisnog pretjecanja, 40 zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa i 19 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn