Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Tjedno izvješće za promet; 22 prometne nesreće, osam osoba teže, 15 lakše ozlijeđeno

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko - neretvanske zabilježene su 22 prometne nesreće. Radi se o sedam prometnih nesreća sa materijalnom štetom i 15 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je osam osoba zadobilo teže, a 15 lakše tjelesne ozljede.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 961 represivnu mjeru, od kojih izdvajamo 437 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 107 mjera zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 65 zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, 53 zbog nepropisnog pretjecanja i 36 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Od 24. do 30. srpnja 2017.godine na području Policijske uprave dubrovačko- neretvanske provoditi će se pojačani nadzor teretnih vozila i autobusa - navodi se u priopćnju PU dubrovačko-neretvanske.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn