Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Policija upozorava; Građani oprez! Osobe starije životne dobi često su meta prevaranata

Osobe starije životne dobi često su meta drskih prevaranata koji im, iskorištavajući njihovu naivnost, iz stanova i kuća otuđuju ušteđevinu.
Posljednji takav događaj dogodio se i na području naše Policijske uprave, odnosno u Pločama kada je 77-godišnjakinja, u dobroj vjeri, otvorila vrata trima osobama koje su se predstavile kao djelatnice zdravstvene ustanove i na prodaju joj ponudile masažer. Prilikom prezentacije jedna od njih je iskoristila nepažnju oštećene i nasilno otvorila vrata ormara odakle je otuđila 21.500 kuna.

Stoga još jednom pozivamo sve građane, posebno one starije životne dobi,  da budu oprezni kada im nepoznate osobe nude razne nagrade, pogodnosti ili po povoljnim cijenama prodaju razne predmete kao što su masažeri, posuđe, posteljine i slično kako ne bi postali žrtve prijevare ili krađe. Molimo građane da u slučaju ovakvih sumnji obavijeste policiju na broj 192.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn