Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tjedno izvješće za promet - U 17 prometnih nesreća četiri osobe teže ozlijeđene

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 17 prometnih nesreća. Radi se o sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom i deset s ozlijeđenim osobama u kojima su četiri osobe teže, a deset ih je lakše ozlijeđeno.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 700 represivnih mjera od kojih izdvajamo 181 mjeru poduzetu zbog prekoračenja brzine, 116 mjera zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, 46 mjere zbog nepropisnog pretjecanja i 31 mjera poduzeta prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Najava: Akcija prometne policije

Policijski službenici prometne policije će tijekom današnjeg dana na području cijele Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pojačano nadzirati teretna vozila i autobuse s naglaskom na kontrolu tehničke ispravnosti vozila.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn