Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nikola Žeravica drugi u županiji u boćarskoj disciplini pojedinac klasično, prvak Ante Farčić

Župski boćar Nikola Žeravica osvojio je drugo mjesto na Županijskom prvenstvu u disciplini pojedinac klasično. Prvak županije je Ante Farčić član BK Komolac. U sve 3 odigrane utakmice Farčić je bio uvjerljiv protiv svojih protivnika Safa Sarića u četvrtfinalu, Iva Deranje u polufinalu, te Nikole Žeravica u samom finalu. Na završnici natjecanja u ovoj disciplini nastupilo je svih 8 boćara koji su prošli do završnice kroz kvalifikacije. Drugo mjesto osvojio je Nikola Žeravica član BK Rijeka, 3. mjesto pripalo je Mihael Kukuljica član BK Brgat, dok je 4. mjesto osvojio Ivo Deranja iz BK Slaven.

Ante Farčić i Nikola Žeravica izborili su nastup na završnici prvenstva Hrvatske koja će se održati 12.10.2019. u Buzetu.

Rezultati i plasmani završnice prvenstva Županije:

četvrtfinalne:

Nikola Žeravica – Mile Boras  13:3
Nediljko Stipeljković – Mihael Kukuljica  8:13
Nikola Ban – Ivo Deranja  6:11
Ante Farčić – Safo Sarić  13:2

polufinale:

Ivo Deranja – Ante Farčić  5:13
Mihael Kukuljica – Nikola Žeravica  0:13
za 3. mjesto:
Ivo Deranja – Mihael Kukuljica  7:13
finale:
Ante Farčić – Nikola Žeravica  13:1

Poredak:
1.    Ante Farčić (Komolac)
2.    Nikola Žeravica (Rijeka)
3.    Mihael Kukuljica (Brgat)
4.    Ivo Deranja (Slaven)
5.    Nediljko Stipeljković (Faraon)
6.    Nikola Ban (Brijesta)
7.    Mile Boras (Prud)
8.    Safo Sarić (Montovjerna)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn