Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Povodom Dana Općine u boćarskoj dvorani Srebreno odigran turnir u disciplini trojke

Povodom Dana Općine u boćarskoj dvorani Srebreno jučer je odigran boćarski turnir u disciplini trojke na kojem je nastupilo 12 ekipa. Uz župske klubove Brgat, Donji Brgat, Postranje, Rijeku i Župu dubrovačku, te ekipu Hvidra Župa dubrovačka, nastupili su i gosti BK Slaven kao predstavnik Konavala, BK Hidroelektrana kao predstavnik grada Dubrovnika, Dubrovačko Primorje, te BK Doljani - Orahovica i BK Neum.

Prvo mjesto je pripalo ekipi Dubrovačko primorje koja je u finalu bila bolja od Slavena, u razigravanju za treće mjesto Rijeka je slavila protiv Župe dubrovačke. Turnir je sudio Mato Barišić, a nagrade najboljima su dodijelili dopredsjednik Zajednice sportova Općine Župa dubrovačka Nikola Duper i tajnik zajednice Mateo Delić.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn