Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pobjedom BK Rijeke u boćarskoj dvorani u Srebrenom završena Zimska boćarska liga 2019

Boćari BK Rijeke pobjednici su Zimske lige – 2019. koja se odigravala u boćarskoj dvorani u Srebrenom. U ovom natjecanju je nastupilo 12 klubova. Najprije se igralo u 2 skupine po 6 klubova, a nakon toga su slijedile utakmice gdje su pobjednici prolazili dalje, a poraženi ispadali. Igrale su se 4 discipline i to: pojedinac, par, krug i trojka, a u završnici kada bi utakmica završila neriješeno uvodila se i peta disciplina i to precizno izbijanje.

Pobjednici su nastupali u sastavu: Ivo Butrica, Vlaho Butrica, Ivo Đurđević, Nikola Žeravica, Ivica Zdraulić, Vido Beusan, Nikola Zec i Luko Ledinić. Drugo mjesto osvojili su boćari BK Župe dubrovačke u sastavu; Stanko Matković, Damir Ilić, Pero Fiorović, Pero Vlahutin, Miljenko Dundić i Nedjeljko Bogoje, a treće mjesto ekipa Svilene u sastavu; Romeo Kelez, Mateo Haićman, Nikola Sambrailo, Maro Turčinović, Nikola Pendo i Mato Miloslavić.

Zimsku ligu uspješno je vodio Vlaho Kesovija, uz pomoć Nikše Turčinovića, dok je cijelu ligu sudio Mato Barišić. Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn