Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Odigrane završnice boćarskog prvenstva Županije u parovima i preciznom izbijanju

U boćarskim dvoranama u Srebrenom i Metkoviću održana su završnice prvenstva Županije u parovima i u disciplini precizno izbijanje.

Među osam parova u završnici nastupila su tri para iz župskih klubova. Najbolje plasirani su bili Mateo Haićman i Nikola Sambrailo (BK Postranje) na trećem mjestu.  Stanko Matković i Pero Fiorović iz BK Župa dubrovačka su bili šesti, a Štefi Ljubimir i Luko Kelez (Postranje) sedmi. Prvaci Županije su Srećko Bajo i Andro Miljević (Komolac), a uz njih u završnicu 16 najboljih parova Hrvatske , koja će se igrati u boćarskoj dvorani Srebreno, plasirali su se i finalisti  Luka Gašpar i Nebojša Marinović (Ploče).

U preciznom izbijanju iznenađujuće, ali zasluženo prvak Županije za 2018. godinu postao je Nedjeljko Stipeljković član BK Faraon iz Trpnja. Među osam najboljih bila su četiri župska boćara,  Mateo Haićman (Postranje) je bio peti, Damir Ilić (Župa dubrovačka) šesti,  Velinko Taslak (Župa dubrovačka) sedmi, te Nikola Žeravica (Rijeka) osmi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn