Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Županijska juniorska boćarska ekipa na doigravanju za prvaka Hrvatske

Nakon odrađenog zajedničkog treninga u boćarskoj dvorani u Metkoviću, juniorska boćarska ekipa Dubrovačko - neretvanske županije za koju nastupaju i mladi župski boćari, krenula je u Rijeku na doigravanje za juniorskog prvaka Hrvatske.

Danas u 09,00 sati mladi boćari igraju utakmicu četvrtfinala protiv Buzeta, kada igraju i Vargon protiv Komiže. U 15,00 sati na rasporedu su preostale dvije utakmice: Splitsko-dalmatinska županija - Pazin i Šibensko-kninska županija - Sveti Jakov.
U četvrtak s početkom u 09,00 sati pobjednici iz četvrtfinala će igrati polufinalne utakmice, dok su utakmice za 3. mjesto i finale na rasporedu u 15,00 istog dana.

Luko Hendić


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn