Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U boćarskoj dvorani u Srebrenom počinje završnica prvenstva Hrvatske u krugu

Boćarski savez Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s boćarskim klubovima Župa dubrovačka i Metković domaćini su i organizatori završnice prvenstva Hrvatske u disciplini bližanja i izbijanja u krug, koja će se održati danas u boćarskim dvoranama u Srebrenom i Metkoviću, te sutra u boćarskoj dvorani u Srebrenom.

U Srebrenom natjecanje počinje danas osminom završnice u 15:00 sati, a nastupit će tri boćara župskih klubova; Štefi Ljubimir (Postranje), Ivo Butrica (Rijeka) i Stijepo Volić (Župa dubrovačka). Kao četvrti predstavnik naše Županije u Srebrenom nastupa i Srećko Bajo (Komolac).

U nedjelju se svi susreti igraju u Srebrenom. Svečanost otvaranja natjecanja je u 09:30 sati, slijedi četvrtfinale i polufinale, te finalna natjecanja u 14:00 . Dodjela priznanja je predviđena u 15:30.


U boćarskoj dvorani u Srebrenom odigrana je završnica prvenstva Županije u disciplini bližanja i izbijanja u krug. Prvak Županije za 2017. godinu postao je Stijepo Violić iz BK Župa dubrovačka. On je u finalu pobijedio Iva Butricu člana BK Rijeka. Treće mjesto osvojio je Štefi Ljubimir iz BK Postranje, dok je četvrti Srećko Bajo član BK Komolac.

Naša Županija će na završnici prvenstva Hrvatske imati četiri prvoplasirana s prvenstva Županije, 2 po plasmanu iz prošle godine i još 2 kao zamjena za predstavnike Primorsko-goranske županije, kojih umjesto 4 dolaze 2, onda po Pravilniku HBS-a Županija koja je domaćin i organizator popunjava ta 2 prazna mjesta.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn