Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Damir Knego boćar Župe dubrovačke prvak županije u preciznom izbijanju

Damir Knego član BK Župe dubrovačke županijski prvak u preciznom izbijanju, te je izborio plasman na završnicu prvenstva Hrvatske koja će se održati 10. prosinca u Poreču. Drugo mjesto osvojio je Stijepo Violić (BK Župa dubrovačka), treće Velinko Taslak također član BK Župa dubrovačka, dok je četvrti Nedjeljko Stipeljković član BK Faraona iz Trpnja.

U disciplini parovi županijski prvaci su Luka Gašpar i Nebojša Marinović članovi BK Ploče, par Ivo Butrica, Vlaho Butrica (Rijeka) je osvojio 4.mjesto, Paulino Hendić i Nino Čović (Hidroelektrana) su peti, a Stijepo Violić i Mato Bekić (Župa dubrovačka) sedmi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn