Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Hidroelektrana u derbiju bolja od Metkovića, pobjeda Župe dubrovačke

U derbiju kola, te u jednoj od najvažnijih utakmica prvenstva boćari Hidroelektrane pobijedili su Metković. Utakmica je od početka do kraja bila izjednačena i neizvjesna do zadnje odigrane boće, a boćari Hidroelektrane na kraju su zasluženo slavili i tako Metkoviću nanijeli drugi poraz u prvenstvu. Župa dubrovačka je zabilježila vrijednu pobjedu nad Povljanom u borbi za opstanak. Prekinuta utakmica iz 5. kola između Župe dubrovačke i Hidroelektrane igrat će se 15.11. srijeda s početkom u 16,30 sati.

Rezultati 6. kola:

Hidroelektrana – Metković 12:10
Otok – Zlatan Otok 6:16
Naklice – Umčani 13:9
Primošten – Komolac 15:7
Župa dubrovačka – Povljana 16:6

Poredak: 1. Primošten 15 bodova, 2. Metković 12, 3. Zlatan Otok(-1) 9, 4. Hidroelektrana(-2) 9, 5. Otok 9, 6. Povljana 9, 7. Komolac 6, 8. Župa dubrovačka(-1) 6, 9. Naklice 6, 10. Umčani 3 boda.

Raspored 7. kola igra se 18.11.2017. u 15,00 sati:

Povljana – Hidroelektrana
Komolac – Župa dubrovačka
Umčani – Primošten
Zlatan Otok – Naklice
Metković – Otok


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn