Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Boćanje - U nedjelju počinje III. HBL-a; Na početku župski derbi Postranja i Rijeke

U nedjelju 10. rujna kreće s natjecanjem III. HBL-a za boćarsku sezonu 2017./2018. U ligi nastupa 10 klubova, u jesenskom djelu sezone odigrat će se 7 kola, a preostalih 11 kola bit će odigrano na proljeće 2018. godine. Ove sezone u ligi nastupaju tri župska kluba; Postranje, Rijeka i Donji Brgat. U prvom kolu odmah je na rasporedu župski derbi u kojem se sastaju Postranje i Rijeka.

Raspored 1. kola:

Hajduk – Slivno
Hvidra Gromača – Komolac Ombla
Postranje – Rijeka
Torcida Osojnik – Omladinac
Ploče – Donji Brgat


Od ove sezone, reorganizacijom sustava natjecanja bit će 4 županijske lige i to: županijska liga Dubrovnik (7 klubova), županijska liga Konavle (6 klubova), županijska liga Pelješac (8 klubova) i županijska liga Neretva (5 klubova). Na kraju sezone prvaci županijskih liga Dubrovnik i Konavle igrat će 2 utakmice doigravanje za ulazak u veći rang (1 mjesto za popunu III. HBL-e), a prvaci županijskih liga Pelješac i Neretva također će igrati 2 utakmice doigravanje za plasman u veći rang (1 mjesto za popunu III. HBL-e). U Županijskoj lige Dubrovnik igra i momčad Brgata.

Raspored 1. kola – Županijska liga Dubrovnik:

Strijelac – Brgat
Bosanka – Montovjerna
Mokošica – Petka
slobodan: OrašacPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn