Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski umirovljenici osvojili Boćarski turnir Matice umirovljenika županije

Treću godinu za redom matica umirovljenika Dubrovačko-Neretvanske županije organizira boćarski turnir umirovljenika. Nakon što se prve godine igralo u Putnikovićima na Pelješcu, lani se igralo u Srebrenom, ove godine se igralo u Vodovađi u Konavlima. Nastupilo je 10 ekipa iz 6 matica umirovljenika. Disciplina koja se igrala su bile trojke, a najbolji su bili baš kao i prošle godine umirovljenici Župe dubrovačke za koje su nastupali: Stijepo Matić, Nikola Žeravica, Ivica Zdraulić, Niko Pavlović i Vido Beusan. Drugo mjesto osvojili su predstavnici Putnikovića 1 iz Pelješca: Ivica Peković, Niko Tomić i Luko Ledinić. Treće mjesto izborili su predstavnici Dubrovnika: Mato Balarin, Mario Kovačić, Stijepo Knego, Mato Barišić i Maro Asanović, dok su 4. mjesto osvojili predstavnici Putnikovića 2: Anto Prlaguzić, Anto Vitković, Liborio Perić i Joško Bautović. Zanimljivost je da su Putnikovići imali 5 ekipa, nedostajale su samo muška ekipa Orebića i ženska ekipa iz Vignja. Igralo se na boćalištu u Vodovađi, najbolji su nagrađeni peharima i medaljama, zajednička večera i druženje organizirano je u piceriji kući Novaković u Čilipima. Organizacija turnira bila je na jako visokom nivou, za što je najviše zasluga pripada domaćinu u Vodovađi Pavu Švago. Sve utakmice sudili su Luko Hendić i Miro Vranješ. Sljedeće godine domaćini IV. boćarskog turnira matice umirovljenika Dubrovačko-Neretvanske županije bit će grad Dubrovnik.

Rezultati završnice:

polufinala – Putniković 1 – Putniković 2 10:2
Župa dubrovačka – Dubrovnik 13:4

za 3. mjesto – Dubrovnik – Putniković 2 13:6

finale – Župa dubrovačka – Dubrovnik 10:9

slika iz arhive portalaPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn