Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Boćari Župe dubrovačke i ove godine osvojili Zimsku ligu koja u dvorani u Srebrenom

Kao i prošle godine boćari BK Župa dubrovačka baš kao i prošle godine pobjednici su Zimske lige – 2017. koja se odigravala u boćarskoj dvorani u Srebrenom. U natjecanju je nastupilo je 14 klubova. Najprije se igralo u dvije skupine po sedam klubova, a nakon toga su slijedile utakmice gdje su pobjednici prolazili dalje, a poraženi ispadali.

Igrale su se četiri discipline i to: pojedinac, par, krug i trojka, a u završnici kada bi utakmica završila neriješeno uvodila se i peta disciplina i to precizno izbijanje.

Pobjednici su nastupali u sastavu: Stanko Matković, Pero Fiorović, Stijepo Violić, Nedjeljko Bogoje i Nikša Turčinović. Drugo mjesto osvojili su boćari BK Rijeke u sastavu: Nikola Žeravica, Luko Ledinić, Ivo Butrica, Vido Beusan, Ivica Zdraulić, Nikola Beusan i Kristo Fjorović, a treće ekipa Petke u sastavu: Stijepo Njirić, Pavo Matković, Ivo Ivanović, Ivan Cetinić i Antun Raić. Zimsku ligu uspješno je vodio Vlaho Kesovija, uz pomoć Mata Barišića, Mata Miloslavića i Stijepa Violića.

Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.

Finale:

Župa dubrovačka – Rijeka 5:3

pojedinac: Stanko Matković – Luko Ledinić 8:9(0:2)
par: Stijepo Violić, Pero Fiorović – Ivo Butrica, Ivica Zdraulić 9:9 (1:1)
krug: Stijepo Violić – Ivo Butrica 25:20 (2:0)
trojka: Stanko Matković, Nedjeljko Bogoje, Pero Fiorović – Nikola Žeravica, Luko Ledinić, Vido Beusan (Ivica Zdraulić) 13:5 (2:0)

Luko HendićPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn