Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Matković, Fiorović i Turčinović pobjednici zimskog turnira trojki u Srebrenom

U boćarskoj dvorani u Srebrenom u organizaciji BK Župa Dubrovačka nakon parova odigran je i zimski turnir trojki. Na turniru je nastupilo 16 trojki, a pobjednici su postali Stanko Matković, Pero Fiorović, Nikša Turčinović i Nedjeljko Bogoje. Oni su u finalu bili bolji od Nikole Žeravice, Luka Ledinića, Iva Đurđevica i Ivice Zdraulića 13:5.

Treće mjesto osvojili su Vido Beusan, Ivo Butrica, Nikola Beusan i Vlaho Butrica, dok je 4. mjesto pripalo Slavku Jozipoviću, Safu Sariću, Nikši Čaglju i Kamilu Bošnjak. Najbolji su nagrađeni peharima i medaljama. Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve sudionike turnira.

Rezultati završnog dana:

polufinala:

N. Beusan, V. Beusan, I. Butrica – S. Matković, P. Fiorović, N. Turčinović  7:10
N. Žeravica, L. Ledinić, I. Đurđević  – S. Jozipović, N. Čagalj, S. Sarić  13:3

finale:

S. Matković, P. Fiorović, N. Turčinović – N. Žeravica, I. Đurđević, L. Ledinić (I. Zdraulić)  13:5

Luko HendićPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn