Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Turnirom trojki Boćarski klub Donji Brgat u subotu slavi 30 godina postojanja

Boćarski klub Donji Brgat u subotu slavi 30 godina postojanja. Klub je osnovan 1985. godine, a od tada do danas redovito sudjeluje u svim boćarskim natjecanjima. Donji Brgat je sada sudionik 3. Hrvatske boćarske lige - jug, a za najveće uspjehe kluba zaslužni su njegovi kadeti i juniori, koji su se zadnjih godina redovno s državnih prvenstava vraćali s medaljama, što je i jedan od razloga da klub dobije nagradu Općine.
 
Osim boćarskih aktivnosti klub se brine i za održavanje tradicije, pa tako je i ove godine organizirana zabava povodom feste svete Ane.

Program proslave počinje u 14:30, turnirom trojki na kojem će nastupiti svi klubovi iz Župe dubrovačke. Nakon finala slijedi večera za sve uzvanike.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn