Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Utakmicom protiv ekipe boćarskog saveza županije reprezentacija Hrvatske završila pripreme u Župi

Boćarska reprezentacija Hrvatske uzrasta mlađi juniori završila je pripreme koje je četiri dana odrađivala u boćarskoj dvorani u Srebrenom, te na boćalištu u Donjem Brgatu. Na pripremama reprezentacije Hrvatske koje je vodio izbornik Čedo Vukelić s pomoćnim trenerom Markicom Dodig sudjelovali su reprezentativci: Luka Jozipović (BK Biston Brela), Adrian Radola (BK Hrboki), Bepo Ivčević (BK Komiža), Karlo Petrović (BK Pašac), Karlo Vukelić (BK Vargon), Filip Matijašić (BK Trio Pazin), Lovro Šipek (BK Sveti Jakov Jadranovo) i Alen Dretvić (BK Lovran).

Usporedo s pripremama reprezentacije održan je i ljetni kamp za najmlađe boćare s područja Dubrovačko-neretvanske županije na kojem je sudjelovalo 20 boćara iz 6 klubova. U sklopu priprema i kampa odigrana je i utakmica između reprezentacije boćarskog Saveza Dubrovačko-Neretvanske županije i reprezentacije Hrvatske. Igralo se 14 disciplina, reprezentativci Hrvatske bili su na svom nivou, slavili su u 11 disciplina, u 1 su slavili boćari Dubrovačko-Neretvanske županije, a 2 discipline su završile neriješeno pa je konačni rezultat glasio 24:4 za reprezentaciju Hrvatske. Za reprezentaciju našeg Dubrovačko-Neretvanskog Saveza nastupali su: Matko Pendo (Komolac), Luka Gašpar (Ploče), Dario Dujmović (Gornja Vrućica), Marko Batinić (Hvidra Gromača), Stijepo Batinić (Hvidra Gromača), Dominik Batinić (Hvidra Gromača), Marin Batinić (Hvidra Gromača), Nikola Lučić (Hvidra Gromača), Matko Džamonja (Komolac-Ombla), s voditeljima Lukom Hendić i Stjepanom Knego.

Svi sudionici ovih boćarskih dana na čelu s izbornikom reprezentacije Hrvatske posjetili su posljednje počivalište rano preminule sportašice Mateje Knego, te položili cvijeće i zapalili svijeće. Izbornik reprezentacije jako je zadovoljan odrađenim pripremama, te s reprezentacijom odlazi na međunarodni turnir u Sloveniju. Pohvalno se izrazio i o mladim boćarima Dubrovačko-Neretvanske županije, pohvalio je njihov kontinuirani napredak, te održavanje kampa i natjecanja u njihovim kategorijama.

Luko Hendić


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn