Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Štefi Ljubimir, Alen Franić i Srećko Batinić pobjednici turnira parova Bosanka 2016.

Završen je turnir parova Bosanka 2016. Na turniru je nastupalo 32 para, a pobjednici su postali Štefi Ljubimir, Alen Franić i Srećko Batinić. Oni su u neizvjesnom finalu bili za nijansu bolji od Nika Sukna i Srećka Baja. Zanimljivost finala bila je ozljeda Štefija Ljubimir, kojeg je morao zamijeniti Srećko Batinić i s Alenom Franićem koji je sve vrijeme bio u igri uspjeli su biti bolji rezultatom 10:9. Treće mjesto osvojili su Ivo Butrica, Vlaho Butrica i Stijepo Knego, dok je 4. mjesto pripalo Peru Nadramiji, Mariu Baju i Anti Farčiću. Štefi Ljubimir proglašen je najboljim igračem turnira za što je nagrađen prigodnim peharom. Najbolji su nagrađeni peharima i medaljama. Cijeli turnir uspješno su vodili Joško Kokanović i Štefi Miloslavić, a suđenje cijelog turnira je povjereno Ivici Fioroviću i Stijepu (Pepilu) Knego. Nakon završetka finala, upriličena je zajednička večera za sve prisutne boćare i ljubitelje boćanja.


Rezultati završnog dana:

polufinala:

S. Bajo, N. Sukno – M. Bajo, P. Nadramija(A. Farčić) 10:9
A. Franić, Š. Ljubimir – I. Butrica, V. Butrica (S. Knego) 8:6

finale:

S. Bajo, N. Sukno – A. Franić, Š. Ljubimir (S. Batinić) 9:10

Luko Hendić


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn