Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župa dubrovačka pobjednik županijskog boćarskog turnira Matice umirovljenika

Drugu godinu za redom Matica umirovljenika Dubrovačko - neretvanske županije organizira boćarski turnir umirovljenika. Nakon što su lani domaćin bili Putnikovići na Pelješcu, ove godine se igralo u Srebrenom . Nastupilo je 10 ekipa iz šest matica umirovljenika.u disciplini trojke, a najbolji su bili umirovljenici Župe dubrovačke za koje su nastupali: Vido Beusan, Nikola Žeravica, Stijepo Matić, Niko Pavlović i Ivica Zdraulić.

Drugo mjesto osvojili su predstavnici Ploča, a treće Konavala. Nastupila je i jedna ženska ekipa iz Vignja. Najbolji su nagrađeni peharima i medaljama, a zajednička večera i druženje organizirano je u piceriji Flamingo u Mlinima. Organizacija turnira bila je na jako visokom nivou, za što su najviše zaslužne članice Matice umirovljenika Župe dubrovačke.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn